Qui som?

Clip Clap-English for Kids, és un mètode per aprendre anglès a partir d’ 1 any d’edat, creat per Mònica Bargalló, llicenciada en psicopedagogia i mestra d’Educació Primària, amb més de 20 anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès a Educació Infantil i Primària.

Mònica Bargalló va començar a treballar en la creació d’un mètode propi d’aprenentatge de l’anglès per als més petits de l’escola, motivada per intentar millorar els resultats obtinguts utilitzant els mètodes d’ensenyament estàndards, existents en el mercat.

Diversos anys d’investigació de camp en prestigioses escoles d’Anglaterra i una completa formació en estimulació primerenca, ajuden a crear el mètode Clip Clap-English for Kids, que veu la llum, per primera vegada, en el curs 2003-2004 en l’escola Joviat de Manresa, on tot el procés de creació havia començat cinc anys abans.

Des de llavors, els resultats dels alumnes han millorat molt significativament gràcies al mètode Clip Clap-English for Kids. La mencionada escola firma un conveni de col·laboració amb el Departament de Filologia Anglesa de la Universitat de Barcelona, l'any 2007-2008, en el que el mètode Clip Clap-English for Kids juga un paper molt important.

Actualment Clip Clap-English for Kids s’aplica en diverses escoles d’Infantil i Primària d'Espanya i es troba en plena fase d’expansió. Milers d'alumnes han aprés anglès amb la nostra innovadora metodologia.