Què és?

Clip Clap-English for Kids es un efectiu mètode per aprendre anglès a partir d’ 1 any d’edat, mitjançant unes històries molt pròximes als alumnes i als seus interessos.
Clip Clap-English for Kids pretén iniciar als alumnes en l’aprenentatge significatiu de l’anglès d’una manera natural, simulant l’adquisició de la llengua materna.

Aquesta activa, divertida, participativa, flexible i estimulant metodologia ha innovat en el camp de l’aprenentatge de l’anglès en edats primerenques. El testat material que conforma el mètode ha estat creat per una professora d’anglès d’Educació Infantil i Primària, i va néixer a partir de les necessitats reals de l’aula, fet que garanteix l’èxit dels nostres alumnes.

La nostra experiència de més de 10 anys ens ha demostrat que els alumnes que han estat aprenent un altre idioma abans dels 3 anys, tenen moltes més competències en aquesta nova llengua, ja que aprenen el so, el ritme i l’estructura de l’idioma durant el període sensitiu de l’aprenentatge del llenguatge i per tant, l’interioritzen de forma més natural.

Conscients que la situació dintre de l’aula no és natural ni espontània, com passa en l’aprenentatge de la llengua materna, Clip Clap-English for Kids posa, a disposició del mestre, una gran quantitat de recursos inèdits que proporcionen la possibilitat d’utilitzar, viure i experimentar amb aquesta nova llengua d’una manera continuada, a l’escola i a casa.