Per a qui?

Clip Clap-English for Kids es composa de tres diferents blocs metodològics adaptats al desenvolupament evolutiu i cognitiu dels nostres alumnes.

+

Clip Clap- Young Learners: per a bebès de primera etapa d’Educació Infantil (1-2 anys).

Primera etapa d’Educació Infantil (1-2 anys): Durant aquests dos cursos els nostres alumnes treballen a partir d’històries de diverses temàtiques, començant per les que fan referència a la descoberta d’un mateix i, posteriorment, la descoberta de l’entorn. Els bebès comencen a fer coses por ells mateixos. És una edat en la que comencen a menjar i vestir-se sols, abandonen els bolquers…
Clip Clap- Young Learners aprofita aquestes situacions per ajudar a reforçar la seva autonomia, treballant a partir d’històries amb aquesta temàtica, i a més ho fa en anglès.

+

Clip Clap- Growing up: per a alumnes de segona etapa d’Educació Infantil (3-4-5 anys).

Segona etapa d’Educació Infantil (3-4-5 anys): Clip Clap- Growing up, treballa a partir d’històries contextualitzades en situacions reals i quotidianes per tal que els nostres alumnes s’identifiquin amb els personatges, i puguin arribar a ser ells mateixos els autèntics protagonistes de les històries. A través dels diàlegs dels personatges de les històries, proporcionem als nostres alumnes expressions, vocabulari relacionat i estructures lingüístiques en angles. D’aquesta manera, ells interioritzen cadenes de llenguatge perfectament estructurades i plenes de significat global contextualitzat, cosa que els permet fer un ús creatiu de l‘idioma.

+

Clip Clap- Start Reading: per a alumnes de Cicle Inicial de Primària (6-7 anys).

Cicle Inicial de Primària (6-7 anys): Clip Clap- Start Reading segueix treballant amb històries contextualitzades en situacions reals i quotidianes, i aprofita els diàlegs dels personatges protagonistes per iniciar als alumnes en l’aprenentatge de la lecto-escriptura, sense oblidar tot el treball de comprensió i expressió oral tan important en l’aprenentatge d’un idioma, essencial en aquestes edats primerenques.