FAQ's

+

Des de quina edat, Clip Clap-English for kids ensenya als bebès?

Comencem amb bebès a partir d’1 any, perquè a aquesta edat són capaços de donar significació a aquest nou idioma que estan aprenent. El bebè grava en el seu cervell, amb tota naturalitat, sense esforç i per a sempre, les estructures de l’anglès.

+

Però… ¿no són molt petits?

Quan abans s’exposi un bebè a un nou idioma, molt millor; ja que les connexions neuronals que no es fan a determinada edat es perden per sempre més.

+

Pot confondre’s amb l’aprenentatge de la seva llengua materna?

El ser humà té la capacitat natural d’aprendre simultàniament més d’un idioma sense confondre’s. La metodologia Clip Clap-English for kids respecta els temps de maduració dels bebès. Això és important que ho tingui clar la família del bebè, ja que no s’ha de pressionar al bebè per que digui paraules o frases sense desitjar-ho.

+

Què pot aprendre un bebè?

Fins als tres anys pot aprendre amb tota facilitat i naturalment totes les estructures de l’idioma. Quan abans s’exposi un bebè a un nou idioma l’utilitzarà amb molta més facilitat, li sorgiran les estructures gramaticals espontàniament, sense necessitat de recórrer a la memòria, como ho ha de fer qui aprèn sent més gran, o com el cas de l’adult.

+

Si aprèn un nou idioma des de bebè, ¿pot adquirir la correcta pronunciació del anglès tal com si fos un angloparlant nadiu?

Podem dir que en els primers mesos de vida el ser humà és ciutadà del món, ja que el balbuceig als 3 mesos de vida és igual, sigui quin sigui el lloc del món on viu. Als 4 mesos pot distingir quan se li parla en diferents idiomes i comprendre el significat de paraules i frases. Als 6 mesos el balbuceig ja té l’accent de la seva llengua materna. Als 8 mesos de vida el bebè pot produir, amb exactitud, sons de qualsevol idioma. És a dir, quan abans s’exposi un bebè a altres idiomes pot aprendre més d’una llengua simultàniament de forma natural, sense esforç i aconseguir una excel·lent pronunciació. Clip Clap-English for kids estimula aquesta condició natural del bebè en el moment oportú.

+

Quina durada té el mètode Clip Clap-English for kids?

El programa complet de Clip Clap-English for kids consta de set cursos. Des del primer curs de llar d’infants, fins al segon curs de Cicle Inicial de Primària. De 1 a 8 anys de edat.

+

Que passa si durant algun temps deixa d’estar exposat al nou idioma?

Si després de seguir els primers cursos de Clip Clap-English for kids, es suspengués el contacte amb l’anglès per un llarg període de temps, i el reprengués en el futur, aquest nou cicle d’aprenentatge li resultarà més senzill.

+

És necessari que els pares sàpiguen anglès?

Els pares poden desconèixer l’idioma totalment i, fins i tot així, poden col·laborar amb el procés d’aprenentatge de l’anglès del bebè, només expressant aprovació per l’entusiasme que el bebè demostra al escoltar el CD. Els pares han de ser pacients i respectuosos amb els temps d’aprenentatge del bebè.