Què oferim?

Clip Clap-English for Kids vol garantir la qualitat d’ensenyament i per això ofereix a les escoles un material propi e inèdit creat específicament per als nostres alumnes, i un curs de formació inicial, per a tots els professors que apliquin el mètode Clip Clap-English for Kids en les seves aules.

+

MATERIAL

Tot el material que composa Clip Clap-English for Kids és propi e inédit. El color de les il·lustracions aporta una gran quantitat de dinamisme i harmonia, cosa que fa que sigui un material molt estimulant per als nostres alumnes.

Clip Clap-English for Kids proporciona tot el material necessari per al professor i per cada un dels alumnes.

Els recursos que proporcionem estan pensats per poder aprofitar cada minut de la sessió utilitzant l’idioma.

Tot el material que conforma el mètode només es ven directament als centres registrats en els cursos de formació per a professors de Clip Clap-English for Kids.
Volem garantir, d’aquesta manera, que tots els recursos que es proporcionen s’apliquen correctament en cada una de les aules

+

FORMACIÓ

Clip Clap-English for Kids ofereix la formació del professorat.

Per tal de garantir la correcta aplicació de les directrius del mètode Clip Clap-English for Kids, tots els professors que imparteixin classes d’anglès amb la nostra metodologia han de realitzar el curs de formació inicial de 4 hores en el seu propi centre.

De manera opcional Clip Clap-English for Kids també ofereix: assessorament pedagògic durant tot el curs escolar i tallers per a famílies.

Clip Clap-English for Kids s’actualitza constantment i està al corrent de les últimes novetats en l’ensenyament d’idiomes i en estimulació primerenca.